dinsdag 29 maart 2016

Vergunningsaanvraag nationale Buitenspeeldag

 


Vergunningsaanvraag nationale Buitenspeeldag


Vergunningsaanvraag nationale Buitenspeeldag wijkmariahoeve.nl nationale Buitenspeeldag buitenspeeldagOp woensdagmiddag 8 juni is het weer nationale Buitenspeeldag! Op die dag staat in heel Nederland buitenspelen centraal.


Om vrijwilligers te ondersteunen kunnen zij mee in één centrale vergunningsaanvraag. Eenvoudig en gratis. Dit proces wordt volledig begeleid door VÓÓR Welzijn, MOOI en Zebra.


De gemeente Den Haag vindt buitenspelen erg belangrijk en vraagt ook dit jaar aan bewoners om activiteiten te organiseren tijdens de Buitenspeeldag. Als er voor activiteiten een straat moet worden afgesloten, is het verplicht om hiervoor een vergunning aan te vragen. Dat kost soms veel tijd.


Tot 9 mei kunt u de vergunning aanvragen. Hiervoor dient u een ingevuld veiligheidsplan en (duidelijke) plattegrond aan te leveren.


Vergunning aanvragen


Stuur een email met een verzoek voor een vergunningsaanvraag aan Hilde Soutendijk, h.soutendijk@zebrawelzijn.nl


Sluit hierbij gelijk een ingevuld veiligheidsplan en (duidelijke) plattegrond.


Download hier het  linkveiligheidsplan   (PDF file) en een >> link voorbeeld van een plattegrond (PDF file) 


Vergunningsaanvraag nationale Buitenspeeldag


U kunt uw verzoek tot vergunning insturen tot en met 9 mei 2016.


Komt u er niet uit?


Heeft u vragen over het formulier, tips voor veiligheid tijdens de activiteiten of hulp nodig bij de organisatie van de Buitenspeeldag?


Neem dan ook contact op met Hilde Soutendijk,


h.soutendijk@zebrawelzijn.nl   of   Bel:    06- 39 43 63 76


Tips


Moet uw straat worden afgesloten? Vergeet dan niet de buurtbewoners hiervan op de hoogte te stellen, dit voorkomt ergernis en misverstanden!


>> link Meer tips en tricks?   Download en Lees ze hier!


Vergunningsaanvraag nationale Buitenspeeldag


Welzijnsorganisatie VÓÓR Welzijn is actief in de Haagse wijken/stadsdelen Loosduinen, Segbroek, Ypenburg, Leidschenveen en Haagse Hout. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden de talenten en mogelijkheden van mensen benut en geven wij hen de kans om problemen zelf op te lossen, in en met hun sociale netwerk. Onze integrale dienstverlening is gebaseerd op de vraag van bewoners. Daar waar nodig gaan wij er actief op af.


Naast professionele inzet beschikt VÓÓR Welzijn over een groot aantal vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welbevinden van bewoners in onze wijken. Ook stimuleren wij die initiatieven die de onderlinge band tussen bewoners en de directe leefomgeving versterken. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij nauw samen met andere dienstverleners zoals scholen, de politie, Jeugd(gezondheid)zorg, het Centrum voor Jeugd en Gezin, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, bewonersorganisaties en ouderenzorg. Samen met hen geven wij inhoud aan modern welzijnswerk.


Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties MOOI, VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP/ SMW+).


VÓÓR Welzijn is HKZ gecertificeerd.


Bron: » » Stichting Mooi


Stichting MOOI


Hoofdkantoor Escamp en Laak


Postadres:                                      Bezoekadres:
Postbus 43197                                 Zichtenburglaan 260
2504 AD Den Haag                            2544 EB Den Haag


T: 070 – 205 20 00
F: 070 – 366 90 64


Hoofdkantoor Zoetermeer
Willem van Cleeflaan 1005a
2722 RB Zoetermeer


T: 070 – 205 24 40
T: 079 – 346 20 00
F: 079 – 341 48 16


E-mail: info@stichtingmooi.nl


Kijk voor al onze locaties op www.xtralocaties.nl.


KvK-nummer: 41157630
BTW-nummer: NL801669546B01


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


 


 


 Vergunningsaanvraag nationale Buitenspeeldag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten