zaterdag 12 maart 2016

Proef de sfeer van Oostduin

 


Proef de sfeer van Oostduin tijdens Week van Zorg en Welzijn


Tijdens de open dagen in Oostduin kunnen mensen tussen 10.00 en 16.00 uur terecht voor een rondleiding door het woonzorgcentrum.


Medewerkers laten graag zien wat het wonen in Oostduin inhoudt.


Florence Oostduin haagse houtZo maakt u niet alleen kennis met de woningen, maar ook met de brasserie, de winkel, de bibliotheek en de vele activiteiten die binnen Oostduin voor alle wijkbewoners worden georganiseerd.


Tijdens de Week van Zorg en Welzijn kunnen mensen ook binnenlopen voor meer informatie over de mogelijkheden van thuiszorg en vrijwilligerswerk.


Datum: van maandag 14 maart t/m vrijdag 18 maart
Activiteit: Rondleiding in het woonzorgcentrum
Plaats: Den Haag – Haagse Hout
Tijd: tussen 10.00 uur en 16.00 uur
Adres: Goetlijfstraat 5  –  2596 RH
Kosten: Geen


Woonzorgcentrum Oostduin zet van maandag 14 tot en met vrijdag 18 maart de deuren wagenwijd open. Geïnteresseerden kunnen dan de gemoedelijke sfeer van het woonzorgcentrum aan de Goetlijfstraat 5 in Den Haag komen proeven. Ook kunnen zij een rondleiding krijgen.


De activiteiten vinden plaats in het kader van de nationale Week van Zorg en Welzijn.


Woonzorgcentrum Oostduin ligt op landgoed Arendsdorp/Oostduin in de rustige wijk Benoordenhout. 


In de prachtige tuin en op het ruime terras is het goed toeven. Het omringende park leent zich prima voor een wandeling in de mooie omgeving. Oostduin is bereikbaar met openbaar vervoer.


Florence Oostduin 
Goetlijfstraat 5 
2596 RH Den Haag 
070 – 754 05 55


Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: info@florence.nl


U heeft de keuze uit een appartement met boszicht of tuinzicht. De indeling van uw appartement kan verschillen. Echtparen en samenwonenden hebben de beschikking over een tweepersoonsappartement. Oostduin beschikt daarnaast over enkele minder invalide kamers. Ook als u psychogeriatrische zorg nodig heeft, bieden wij een beschermde woonomgeving. Oostduin biedt u bovendien een zorghotel met of zonder indicatie.


Faciliteiten


U kunt gebruik maken van de diensten van de fysiotherapeut, pedicure en kapper. 


Uw dagelijkse boodschappen haalt u in onze winkel. Een goed boek vindt u in onze bibliotheek. In de grote zaal kunt u gezellig een kopje koffie, thee, een drankje of een hapje gebruiken. Woonzorgcentrum Oostduin weet wat het leven aangenaam maakt. Wilt u een feest vieren? Op elke etage zijn ruimtes beschikbaar.


Activiteiten
U kunt deelnemen aan diverse activiteiten, die in samenspraak met u worden georganiseerd, zoals schildercursus, film- en muziekmiddagen en bustochten. Daarnaast zijn er ook kunstexposities.


Geestelijke verzorging
Woonzorgcentrum Oostduin heeft een geestelijk verzorger in dienst. Wij vieren zowel Nederlands-hervormde als rooms-katholieke kerkdiensten.


Over de Week van Zorg en Welzijn


De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de vijftien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. Florence wil door deelname aan de week laten zien wat er op zorg- en welzijngebied allemaal mogelijk is, zowel op onze woonzorglocaties als thuis.


Over Florence


Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.


 


Bron:   >>handje2 Florence Oostduin Persbericht


 Proef de sfeer van Oostduin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten