woensdag 2 maart 2016

11/ 12 Mrt - Wandelen, lunchen, moppen tappen en dansoptredens

 


Wandelen, lunchen, moppen tappen en dansoptredens – Florence Mariahoeve


FlorenceWandelen, lunchen en moppen tappen expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan


In expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan staat de vrijdag in het teken van actief bezig zijn. Vrijwilligers ondersteunen bij rolstoelwandelingen, gaan mee met een busrit, doen oud-Hollandse spelletjes, maken een gezonde lunch en helpen mee met een klaverjastoernooi. Er zijn om 11 uur diverse reptielen te bewonderen en klapper die dag is een zang- en dansmiddag met de humoristische moppentopper Harry Engels.


Optredens en ballet expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan


Op zaterdag 12 maart gaat het feest ook in Mariahoeve nog even verder. Dan komen de Schuitejagers optreden en in de pauze kunnen wijkbewoners genieten van een voorstelling van balletschool Joanna van der Pijl. Vrijwilligers helpen om dit evenement in goede banen te leiden.woonzorgcentrum Oostduin


Een luxe lunch, een culturele middag, dansoptredens en handmassages. Ook bij Florence bruist het tijdens NLdoet op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart van de activiteiten. Met vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken, beleven bewoners feestelijke dagen.


Lunchen met muziek woonzorgcentrum Oostduin


Zo gaan op vrijdag meer dan 35 vrijwilligers aan de slag om voor de bewoners van woonzorgcentrum Oostduin een heerlijke luxe lunch te bereiden. Om daar vervolgens met elkaar van te kunnen genieten onder het genot van een muzikaal optreden. Tien bewoners trekken er bovendien op uit met een dito aantal medewerkers van advocatenkantoor Pels Rijcken. Samen gaan zij naar het fotomuseum waar zij een hapje en een drankje krijgen aangeboden van het kantoor.


Culturele middag  handmassage en een hennakraampje woonzorgcentrum Oostduin


Zaterdagmiddag komen tien vrouwen van de Mobarak Moskee naar Oostduin om bewoonsters en buurtbewoonsters een culturele middag te bezorgen. Zo is er een handmassage en een hennakraampje. Ook kunnen de vrouwen samen genieten van hapjes en drankjes in oosterse stijl.


  


Florence in Rijswijk


Rollatorwasstraat  Florence in Rijswijk


Zo tuigt woonzorgcentrum Vredenburch in Rijswijk op zaterdag een heuse rollatorwasstraat op. Met een hogedrukspuit en een sopje, blinken de rollators van bewoners en wijkbewoners weer als nieuw. Op andere locaties houden vrijwilligers een smakelijke high tea voor bewoners, geniet de hele wijk van een leuke Pasar Malam of nemen potige buurtbewoners de tuin onder handen.


Kaplaarzen staan klaar voor iedereen die rollators en rolstoelen komt wassen in woonzorgcentrum Vredenburch aan het Van Vredenburchplantsoen 1. Met een sopje en de hogedrukspuit blinken de hulpmiddelen weer als nooit tevoren. Een fijne gedachte voor bewoners die deze hulpmiddelen dagelijks gebruiken.


Opknappen dagverzorging woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62


Wie liever de verfroller hanteert, is welkom in woonzorgcentrum Steenvoorde aan de Generaal Spoorlaan 62. Daar gaan vrijwilligers aan de slag met het opknappen van dagverzorging de Hyacint. Zo kunnen wijkbewoners genieten van een prachtig frisse omgeving om gezellig samen te komen.


Shoppers gevraagd expertisecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38


Vrijwilligers die graag shoppen zijn de perfecte maatjes voor bewoners van expertisecentrum Westhoff aan het Julialaantje 38. Tijdens NLDoet geven zij bewoners even echt individuele aandacht tijdens een bezoek aan de gezellige, lokale markt in Rijswijk. Voor veel bewoners is dit een feest van herkenning met de herkenbare producten die zij vaak nog van vroeger kennen.


 


Bron: » » handje2 Florence


 11/ 12 Mrt - Wandelen, lunchen, moppen tappen en dansoptredens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten