woensdag 16 december 2015

Workshops voor vrouwen - Impact academy

Workshops voor vrouwen


Impact academy presenteert…


Workshops voor vrouwen impactacademie 3Altijd al gedroomd om mensen te helpen in projecten, activiteiten? Of altijd al iets willen betekenen voor de wijk Haagse Hout?


Jij wil iets gaan ondernemen in maatschappij of markt? Maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken? Dan is dit je kans.


Activiteit:  14 Interactieve workshops voor vrouwen
Startdatum:   maandag 11 januari 2016 (daarna elke maandag)
Tijd:  10.00 uur tot 13.00 uur (elke maandag)
Totale kosten voor alle 14 workshops: 30,-   (mag in 2 termijnen)
Diploma: Projectleiderscertificaat
Locatie: Wijk en dienstencentrum
Mariahoeve, Ivoorhorst 155 Den Haag


Aanmelden: coi.strongwomens@gmail.com
Toegang: Alleen voor vrouwen


Vanaf januari 2016 start Stichting Colours of Impact met het geven van interactieve workshops. De deelnemers leren stapsgewijs hoe je je droom kunt verwezenlijken. Leer hoe je je visie concreter maakt, hoe je je eigen talenten het beste kan benutten en hoe talenten van anderen jou kunnen versterken, hoe je een projectplan schrijft, hoe je in samenwerking met anderen effectiever wordt, hoe je geld voor je project kan ontvangen en je hoe je het project succesvol tot uitvoering brengt.


Aan het eind van de 14 workshops zullen de deelnemers hun projectplan klaar hebben en een kernteam hebben dat het project tot uitvoering brengt.


De deelnemers die aan ten minste 12 workshops deelnemen zullen aan het eind een projectleiderscertificaat ontvangen.


Workshops voor vrouwenDe workshops zijn elke maandag ochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur


Maandag 11-01
Maandag 18-01
Maandag 25-01
Maandag 01-02
Maandag 08-02
Maandag 15-02
Maandag 22-02
Maandag 29-02
Maandag 07-03
Maandag 14-03
Maandag 4-04
Maandag 11-04
Maandag 18-04
Maandag 25-04


 


Workshops voor vrouwen2 


Impact Academy in je eigen stad of wijk


Wil je in je eigen stad of wijk of met je bewonersgroep een Impact Academy starten dan kun je dit kenbaar maken door je gegevens via deze KNOP achter te laten.


Deelnemers worden in de Impact Academy getraind in het zelfstandig uitwerken van hun initiatief om echte impact op hun buurt, wijk of stad te realiseren.


De Impact Academy is opgezet vanuit het principe van Learning By Doing. Elke trainingsdag worden de deelnemers aan het werk gezet, zodat aan het eind van de Impact Academy de deelnemers hun projectplan af hebben en de fondsen en bedrijven kunnen worden benaderd. Ook zal regelmatig huiswerk worden meegeven.


Twintig deelnemers trainen individueel en in groepjes te ondernemen in samenleving en markt en hebben daar plezier in. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en geloven ze in hun eigen creativiteit om ook hun persoonlijke situatie te verbeteren.


Ze leren in 14 stappen hun droom te verwezenlijken. Resultaat: je maakt je visie concreter, je gaat je eigen talenten beter benutten en leert hoe talenten van anderen jou versterken, je schrijft een projectplan, je oefent hoe je in samenwerking met anderen effectiever wordt, je leert geld voor je project te vinden, om te gaan met teleurstellingen en je project succesvol tot uitvoering te brengen.


Door als groep de 14 stappen te doorlopen willen we de sociale cohesie tussen de deelnemers versterken, waardoor ze ook elkaar gaan versterken en bemoedigen. De deelnemers krijgen na het succesvol doorlopen van de Academy een projectleiderscertificaat.


De stichting wil een beweging op gang brengen van mensen die opstaan uit hun kleurloze situatie en weer kleur krijgen in hun leven. Deze mensen staan vervolgens ook weer op om anderen te helpen op te staan. Zo zal er uiteindelijk impact in een netwerk van mensen ontstaan. Buurten, wijken en steden zullen transformeren naar een samenleving waarin mensen elkaar activeren tot waardecreatie. Er komt weer kleur in levens en in buurten.


Deze transformatie zal door het netwerk een steeds grotere groep mensen bereiken die vooruit geholpen worden naar zelfredzaamheid.


Bron: » » Impact AcademyWorkshops voor vrouwen - Impact academy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten