donderdag 10 december 2015

13 Dec - Wintermarkt Dickens Style - Den Haag Centrum

Wintermarkt Dickens Style – Den Haag Centrum


Wintermarkt Dickens StyleDatum: zondag 13 December
Tijd: 11.00 uur 17.00 uur
Plaats: Rondom de Grote Kerk – 2513 AM – Den Haag
Den Haag Hofkwartier en bij de Grote Kerk Den Haag
Toegang:   gratis


De super gezellige winter editie in Dickens stijl van de Home Made Market! Live muziek, lekkere hapjes, Gühwein, warme choco, vintage, vinyl en heel veel leuke creatieve cadeautjes. Allemaal unieke producten uit kleine producties, absoluut geen massaproductie. Kom lekker snuffelen, eten en drinken op deze wintermarkt in de knusse straatjes van het Den Haag Hofkwartier en bij de Grote Kerk Den Haag!


Zondag 13 december is er Wintermarkt Dickens Style in het Het Haags Hofkwartier. Niet alleen rond de Grote Kerk maar ook in de kleine sfeervolle middeleeuwse straatjes erachter zal het een gezellige boel zijn!


Wintermarkt Dickens Style


In de eeuwenoude traditie van jaarmarkten zijn er goochelaars, waarzeggers, vuurspuwers, handlezers, kunstschilders, etc. en  kunnen kinderen leren handboogschieten. Er  treedt een jachthoorngezelschap op en er zijn oude ambachts-lieden die het publiek  o.a. leren om touw te maken of ijzer te smeden. Allemaal in Dickens kostuums. De markt vol leuke cadeautjes, snuisterijen en lekkernijen loopt door tot in de kleine sfeervolle middeleeuwse straatjes van het Hofkwartier. Overal is wat te zien of te doen. Er is glühwein en warme chocolademelk. De cafés en restaurants in de straatjes hebben speciale gerechten klaar gemaakt. 


Bij het Venduehuis aan de Nobelstraat is het binnen warm en gezellig. De kijkdagen zijn aangekleed in kerstsfeer, met grote kerstbomen en prachtige opstellingen van exclusieve kerstcadeautjes en tafelaankleding. Op het voorplein staan kraampjes van Goede Doelen met warme dranken en andere heerlijkheden.  ’s Middags treden tot  4x toe  het koor  X-Mas Vocals op met Kerstliederen.  


De Wintermarkt Dickens Style duurt van 11.00 – 17.00 uur. Het Hofkwartier is het gebied rondom de Grote Kerk en de kleine straatjes erachter.Wintermarkt Dickens Style


Over Home Made Market


Dat Den Haag een bron is van creativiteit en ondernemerschap bewijst de Home Made Market, ooit begonnen als jaarlijkse biologische markt en onder initiatief van buurtbewoners en lokale ondernemers uitgegroeid tot een lifestyle-evenement waar mensen uit de hele stad en omstreken van kunnen genieten.


Het aanbod is breed: eten, mode, kunst, interieur design, sieraden en accessoires, vintage, en zelfs workshops, life muziek en theater, maar één ding staat centraal: alles wat de markt biedt is uniek, geproduceerd in kleine oplagen of handgemaakt. Ook voor de allerkleinsten is er een uitbundig activiteitenprogramma, waaronder spelletjes, poffertjes bakken, knutselen, pony ritjes en een Bunji trampoline.


De organisatie van het evenement is in handen van Fresh Events, een Haags evenementenbureau dat zich specialiseert in markten. Maar Home Made Market is meer dan een markt alleen: het biedt kleine creatieve ondernemers een platform, en bezoekers de mogelijkheid om in aanraking te komen met unieke lokale producten en diensten.


Bron: » » DenHaag.com


Bron: » » Hofkwartier Den Haag13 Dec - Wintermarkt Dickens Style - Den Haag Centrum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten