zaterdag 26 december 2015

27 Jan - Peuter voorleesontbijt met boerin Ilse

Peuter voorleesontbijt met boerin Ilse


Bibliotheek Haagse Hout


woensdag 27 januari 2016        van    09:30 uur  tot 11:15 uur


Peuter voorleesontbijt met boerin IlseTwee ontbijten
Wil je komen? Geef dat dan snel aan ons door.


Er zijn twee ontbijten: 


van 09.30 uur – 10.15 uur  


en van   10.30 uur – 11.15 uur


Prijs voor Peuters : gratis
Prijs voor niet-leden: gratis
Reserveren: noodzakelijk
Telefoonnummer: 070-3537550
E-mail: haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl


Peuters zijn welkom bij het Voorleesontbijt in onze bibliotheek!


Een feestelijk voorleesontbijt met broodjes en boeken. Daarmee beginnen we op woensdag 27 januari de Nationale Voorleesdagen.


Een mooi verhaal en ontbijten
Luisteren naar We hebben er een geitje bij! (want dat is het Prentenboek van het Jaar), voorgelezen door boerin Ilse van stadsboerderij De Reigershof.


En natuurlijk een lekker ontbijtje! Voor kinderen vanaf 3 jaar.


Peuter voorleesontbijt met boerin Ilse


Het leukste prentenboek
We hebben er een geitje bij!, geschreven door Marjet Huiberts, met tekeningen van Iris Deppe, is volgens een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen het leukste prentenboek van het jaar. En daarmee hét voorleesboek tijdens de Nationale Voorleesdagen.


Het verhaal speelt op een kinderboerderij, waar een babygeitje geboren is. Voordat het jongetje Mik het geitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere dieren op de boerderij. Die laten hem op hun eigen manier horen en zien hoe blij ze zijn met de geboorte van de nieuwe bewoner.


Peuter voorleesontbijt met boerin Ilse


Twee ontbijten
Wil je komen? Geef dat dan snel aan ons door. Er zijn twee ontbijten: van 09.30 – 10.15 uur en van 10.30 – 11.15 uur



 


Bibliotheek Haagse Hout is een lichte, vriendelijke bibliotheek. Met comfortabele stoelen en tafels om aan te werken, of uitgebreid een krant, boek of tijdschrift aan te lezen.


Met een speciale hoek voor peuters en kleuters waar we voorlezen, en een expositieruimte waar regelmatig tentoonstellingen en presentaties te zien zijn van (amateur)kunstenaars. Bij de mediabar maakt u kennis met nieuwe media zoals de smartphone, de e-reader, en met tablets als de IPad.


Inzien, lenen, en meedoen U bent welkom in onze bibliotheek om tijdschriften of kranten te komen lezen eventueel met een kopje thee of koffie uit het koffieautomaat. Om boeken, dvd’s, en games te lenen. Of om mee te doen aan allerlei activiteiten.


Boeken, tijdschriften, kranten, dvd’s Onze bibliotheek heeft tijdschriften op allerlei gebieden en (online) kranten uit de hele wereld. U kunt bij ons natuurlijk ook boeken lenen: voor volwassenen (ook grote letterboeken), voor kinderen en voor jongeren (speciale collectie 4You!). Behalve boeken leent u in onze bibliotheek ook uit een ruime collectie dvd’s voor volwassenen en kinderen.


 


 



27 Jan - Peuter voorleesontbijt met boerin Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten