woensdag 16 december 2015

26 Dec - Kerstconcert Shirma Rouse in Leidsenhage

2E KERSTDAG – ZATERDAG 26 DECEMBER


Sfeervol Kerstconcert Shirma Rouse in Leidsenhage

Kerstconcert Shirma Rouse in LeidsenhageShirma Rouse, wellicht de beste (background)zangeres van ons land, verzorgt op 2e Kerstdag twee sfeervolle concerten in Leidsenhage (winkels open 12.00 – 17.00 uur). Zij wordt hierin bijgestaan door een pianist en drie zangeressen van ZO! GOSPEL CHOIR.


Aanvang:  14.30 uur.


Shirma Rouse


Shirma Rouse (Sint Eustatius, 13 maart 1980) is een Eustatiaanse zangeres die op negentienjarige leeftijd naar Rotterdam kwam. Voor haar middelbare school woonde ze ook drie jaar op Curaçao.


Rouse werd vooral bekend als achtergrondzangeres, onder andere bij Izaline Calister en Anouk. In 2010 bracht ze een cd uit met voornamelijk soulnummers, genaamd Chocolate Coated Dreams. In 2012 kwam er een tweede cd uit, Shirma Rouse sings Aretha, waarmee ze een theatertournee deed.


In 2013 ging ze als achtergrondzangeres met Anouk mee naar het Eurovisiesongfestival in Malmö. Hier werd ze door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres.


Datzelfde jaar deed Rouse mee aan The voice of Holland. Alle stoelen draaiden in haar auditie om en ze koos Trijntje Oosterhuis als haar coach. Rouse strandde in de halve finale, toen ze het op moest nemen tegen Jill Helena.


In 2014 nam ze als teamcaptain deel aan De Grote Bijbelquiz. In 2015 speelde Shirma de rol van Maria in het grote muzikaal-bijbelse Paasevenement The Passion in Enschede.


 



26 Dec - Kerstconcert Shirma Rouse in Leidsenhage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten