vrijdag 11 december 2015

19 Dec - Serious Request Kids Bootcamp - Leeftijd 5 - 12 jaar

Serious Request Kids Bootcamp 2


 


Serious Request Kids Bootcamp


Datum:  Zaterdag 19 december
Activiteit: afwisselend fit- en funparcours
Leeftijd:  5  t/m 12 jaar
3 bootcamps van elk 45 minuten
Tijd:   12.00 uur – 15.00 uur
Plaats: Haagse Bos in Den Haag     (» zie kaart⇓)
Adres:  Ingang Haagse Bos – Bezuidenhoutseweg 273, 2594 AC (Tegenover Total Nederland)
Inschrijven en contact: bootcamp@sportspersonal.nl 
Deelname: 10 euro per kind per bootcamp (Gehele opbrengt gaat naar  3FM Serious Request)


 


Website Sports Personal: » » Sports Personal.nl


Organisatie: » » Sports Personal    Serious Request Kids Bootcamp


We zetten een afwisselend fit- en funparcours uit, met een aantal stations rondom de vijver. De kinderen moeten het parcours zo snel mogelijk afleggen en als ze alle stations hebben gehad, beginnen ze weer opnieuw. Voor elke ronde die ze afleggen, verdienen ze een stoere streep op hun gezicht.


Als het ze lukt om binnen de tijd vijf strepen te sparen, dan krijgen ze een bandana. Ieder kind kan er aan meedoen. Want het belangrijkste is uiteindelijk om lekker samen, op een leuke manier, te bewegen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst zal geheel gedoneerd worden aan 3FM Serious Request.


Dit jaar vragen zij aandacht voor ‘de generatie van de toekomst’ in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. Meedoen aan de Kids Bootcamp kost 10 euro per kind per bootcamp.


Ze mogen zich natuurlijk ook laten sponsoren door familie en vrienden!


De deelnamekosten en eventuele sponsoring dienen bij aanvang gepast in de Serious Request donatiebox gedaan te worden. Er zijn maximaal 50 plaatsen per bootcamp (totaal 150 plaatsen) beschikbaar, dus wees er snel bij!


Inschrijven via bootcamp@sportspersonal.nl kan t/m vrijdag 18 december. Vermeld in de mail de namen van de kinderen en het uur waarop ze meedoen.


Verder is iedereen ook van harte uitgenodigd om te komen kijken en aan te moedigen. Wil je ons steunen? Doe dan mee met onze bootcamp of klik op ‘sponsor deze actie’. Bedankt!


 


Serious Request Kids Bootcamp 3


 


Kaart




SPORTS PERSONAL
Jean Paul Arrachart
Personal trainer
E jeanpaul@sportspersonal.nl
T 06 25 55 66 36


TRAININGSLOCATIES
Studio Sports Personal
Theresiastraat 147a, 2593 AG Den Haag


Krimwijk gymzaal
Multatulilaan 94, 2251 ZM Voorschoten


PERSONAL TRAINING & PHP 
Maandag  07.00-12.00 uur   /  13.00-19.00 uur | 21.00-22.00 uur
Dinsdag  19.00-22.00 uur 
Woensdag  07.00-12.00 uur   /  13.00-17.00 uur
Donderdag  19.00-22.00 uur
Vrijdag  07.00-12.00 uur   / 13.00-17.00 uur
Zaterdag  10.00-13.00 uur
Zondag  gesloten


 


Sports Personal


De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier Kids Bootcamp partijtjes en trainingen bij diverse BSO’s en Kindervakantieweken gegeven. Omdat we het doel van Serious Request 2015 een warm hart toedragen, lijkt het ons leuk om daar onze Kids Bootcamp voor in te zetten.


Daarom organiseert Sports Personal op zaterdag 19 december a.s. van 12.00-15.00 uur een Serious Request Kids Bootcamp, voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, in het Haagse Bos in Den Haag. De opbrengst hiervan zal geheel gedoneerd worden aan 3FM Serious Request. Dit jaar vragen zij aandacht voor ‘de generatie van de toekomst’ in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog.


Het Rode Kruis helpt door te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van deze kinderen en jongeren. Ze leren vaardigheden die ze op school, in een vervolgopleiding of op de arbeidsmarkt kunnen toepassen. Ook worden er specifieke trainingen ingezet waarmee jongeren beter de stap naar de arbeidsmarkt kunnen maken, werkervaring kunnen opdoen en hun eigen geld kunnen verdienen.


KIDS BOOTCAMP
Voor de Kids Bootcamp zullen we een afwisselend fit- en funparcours uitzetten, met een aantal stations rondom de vijver. De kinderen moeten het parcours zo snel mogelijk afleggen en als ze alle stations hebben gehad, beginnen ze weer opnieuw. Voor elke ronde die ze afleggen, verdienen ze een stoere streep op hun gezicht. Als het ze lukt om binnen de tijd vijf strepen te sparen, dan krijgen ze een bandana. Ieder kind kan er aan meedoen. Want het belangrijkste is uiteindelijk om lekker samen, op een leuke manier, te bewegen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Er zullen drie bootcamps gegeven worden van elk 45 minuten. Deze starten om 12.00, 13.00 en 14.00 uur.


MEEDOEN
Meedoen aan de Kids Bootcamp kost 10 euro per kind per bootcamp, inclusief een gratis flesje water. Ze mogen zich natuurlijk ook laten sponsoren door familie en vrienden! De deelnamekosten en eventuele sponsoring dienen bij aanvang gepast in de Serious Request donatiebox gedaan te worden. Er zijn maximaal 50 plaatsen per bootcamp beschikbaar, dus wees er snel bij! Inschrijven via bootcamp@sportspersonal.nl kan t/m vrijdag 18 december. Vermeld in de mail de namen van de kinderen en het uur waarop ze meedoen. Verder is iedereen ook van harte uitgenodigd om te komen kijken en aan te moedigen.


LOCATIE
Haagse Bos, Den Haag
Ingang Bezuidenhoutseweg, ter hoogte van kantoorpand Total Nederland. Klik hier voor Google Maps.


Heb je verder nog vragen, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen via 06 25 55 66 36. Ideeën om dit initiatief te ondersteunen zijn uiteraard welkom! Meer informatie over Serious Request kun je vinden op www.3fm.nl en op kominactie.3fm.nl/actie/serious-request-kids-bootcamp



19 Dec - Serious Request Kids Bootcamp - Leeftijd 5 - 12 jaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten