vrijdag 4 december 2015

9 Dec - Aanmelden Kerstlunch Pier tot 9 december

Aanmelden Kerstlunch Pier    tot 9 december


Aanmelden Kerstlunch Pier tot 9 decemberGemeente Den Haag nodigt ouderen en iedereen die zich verantwoordelijk voelt om eenzaamheid tegen te gaan uit voor de start van de Community tegen Eenzaamheid.


Geniet van een kerstlunch op de Pier en denk mee over de aanpak van eenzaamheid in Den Haag. Reserveer als u erbij wil zijn!


u wilt de start van de Community tegen Eenzaamheid toch ook niet missen?


Mail direct uw naam, leeftijd, woonplaats en of u vegetarisch bent naar info@seniorvriendelijkdenhaag.nl of bel naar: 070-3614004


U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 09 december.


U ontvangt van ons een bevestiging


Pop-up Resto VanHarte De Pier Scheveningen Woensdag 16 december 2015 Geopend vanaf 11.45 uur – Lunch 12.00-15.30 uur www.restovanharte.nl Reserveer als u erbij wil zijn!


Aanmelden Kerstlunch Pier tot 9 december


Op woensdag 16 december wordt de Community tegen Eenzaamheid officieel gelanceerd door wethouder Karsten Klein (Zorg en Welzijn) van Gemeente Den Haag. De lancering vindt plaats tijdens een sfeervolle kerstlunch voor ruim 600 Haagse senioren op De Pier. De Community tegen Eenzaamheid is een initiatief van gemeente Den Haag en diverse organisaties en partners die zich gezamenlijk buigen over de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen. Senioren kunnen zich aanmelden voor de kerstlunch via info@seniorvriendelijkdenhaag.nl


Community tegen Eenzaamheid


De Community tegen Eenzaamheid is een initiatief van diverse organisaties uit de Haagse regio in de strijd tegen de toenemende eenzaamheid onder ouderen. Of het nu gaat om koken met de buren, samen boodschappen doen, de huisarts vragen om actief mee te kijken of die enkele kans aangrijpen om contact te maken met diegene die dat contact normaal schuwt; het gaat binnen de Community tegen Eenzaamheid om het bedenken van praktische handvatten om eenzaamheid in de grote stad te bestrijden. De Community tegen Eenzaamheid streeft ernaar mensen en organisaties te verbinden rondom dit thema en bestaat uit vertrouwde én nieuwe hoofdrolspelers uit de Haagse regio. Op woensdag 16 december schuiven zij aan tafel bij de Haagse senioren.


Seniorvriendelijkheid is één van de speerpunten van het ouderenbeleid van de gemeente Den Haag. Verantwoordelijk wethouder Karsten Klein (Zorg en Welzijn): “Bestrijding van eenzaamheid onder senioren in Den Haag is een belangrijk thema waar wij ons als gemeente actief voor inzetten. Samen met verschillende organisaties en partners vormen we de Community tegen Eenzaamheid omdat wij tenslotte allen een gedeelde verantwoordelijkheid hebben om eenzaamheid tegen te gaan. De start van de Community is een prachtig initiatief. Het is goed om te zien dat diverse organisaties zich inzetten om de Haagse senioren in aanloop naar kerst samen te brengen en hen te trakteren op een sfeervolle middag,” aldus Klein.


Aanmelden Kerstlunch tot 9 december 2


 


 


 



9 Dec - Aanmelden Kerstlunch Pier tot 9 december

Geen opmerkingen:

Een reactie posten