vrijdag 4 december 2015

13 Dec - Kerstbraderie Christus Koningkerk

 

 

Kerstbraderie Christus Koningkerk 


Kerstbraderie Christus Koningkerk3Zondag 13 december vindt van 13.00 tot 18.00 in de Christus Koningkerk (Robijnhorst 197) in Mariahoeve een kerstbraderie plaats.

 

Van creatieve workshops tot sportieve activiteiten, van warme chocolademelk tot Surinaamse hapjes en van mode- tot muziekshow!

 

Er zijn workshops en activiteiten voor jong tot oud.

Daarnaast zijn er ook allerlei leuke (kerst)artikelen te koop bij de verschillende kraampjes.

Op de braderie is informatie verkrijgbaar over initiatieven en verenigingen uit de buurt, wie weet zit er iets bij dat u nog niet kent.

Het belooft een spetterend evenement te worden voor de hele wijk, dus kom vooral binnenlopen vanaf 1 uur! De toegang is gratis.

 

Bron: VoorWELZIJN

HBO-stagiaire Wmo-praktijklab VOOR Welzijn

Anne Paardekooper: MWD stagiaire (Wmo praktijklab) bij Stichting Voor Welzijn Den Haag

 

 

 voorwelzijn

Kerstbraderie Christus Koningkerk 4Informatie Voorwelzijn

 


“Welzijn in de wijk”


Welzijnsorganisatie VÓÓR Welzijn is actief in de Haagse wijken/stadsdelen Loosduinen, Segbroek, Ypenburg, Leidschenveen en Haagse Hout. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden de talenten en mogelijkheden van mensen benut.


Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties MOOI, VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).Het Wijkcentrum. Dé plek voor advies, informatie en vrijwilligerswerk. Wij denken met u mee en zoeken samen met u naar een antwoord op uw vraag.


Kunt u het zelf oplossen? Wilt u iets leren? Is er andere hulp nodig? En waar
kunt u dan terecht? In een gesprek kijken we naar de kansen en mogelijkheden
die u heeft. U doet zelf wat u kunt. Als u het niet zelf kunt, doen we het samen.
In het Wijkcentrum is onder andere een Servicepunt XL gevestigd.


Welzijnsorganisatie VÓÓR Welzijn is actief in de Haagse wijken/stadsdelen Loosduinen, Segbroek, Ypenburg, Leidschenveen en Haagse Hout. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden de talenten en mogelijkheden van mensen benut en geven wij hen de kans om problemen zelf op te lossen, in en met hun sociale netwerk. Onze integrale dienstverlening is gebaseerd op de vraag van bewoners. Daar waar nodig gaan wij er actief op af.


Naast professionele inzet beschikt VÓÓR Welzijn over een groot aantal vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welbevinden van bewoners in onze wijken. Ook stimuleren wij die initiatieven die de onderlinge band tussen bewoners en de directe leefomgeving versterken. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij nauw samen met andere dienstverleners zoals scholen, de politie, Jeugd(gezondheid)zorg, het Centrum voor Jeugd en Gezin, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, bewonersorganisaties en ouderenzorg. Samen met hen geven wij inhoud aan modern welzijnswerk.


Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties MOOI, VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP/ SMW+).


VÓÓR Welzijn is HKZ gecertificeerd.


 

 

 


13 Dec - Kerstbraderie Christus Koningkerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten