zaterdag 26 september 2015

» Foto verslag Snuffelmarkt Florence

Snuffelmarkt, springkussen en muziek


Florence – Expertisecentrum heeft op haar terrein een zeer gezellige en druk bezochte snuffelmarkt gehouden. Dit evenement vond plaats op 26 september. Naast de speciale voetbalshirt van Ado den Haag viel onder andere ook een goed gevulde mand te winnen. Martin van Wijngaarde van Florence – Expertisecentrum mag terug kijken op een geslaagde dag, waarbij de bezoekers genoten hebben.


Hieronder een foto-verslag gemaakt door mevrouw Lutz.


 Klik op foto’s  voor een vergroting



 


 


 


Florence  –  Expertisecentrum Mariahoeve heeft een speciale afdeling voor mensen bij wie dementie voor het 65e jaar is vastgesteld.


Verder zijn er twee afdelingen voor dementerende, één afdeling voor ouderen die in verband met psychiatrische problemen niet meer zelfstandig kunnen wonen en als laatste één afdeling voor clienten met somatische problematiek..


U woont bij ons in een één- of tweepersoonsappartement met een gezamenlijke douche en toiletruimte.
In de Samenklank, een begeleid wonen project voor mensen met een lichte tot matige dementie, kunt u een zit/slaapkamer huren. Hier ontvangt u 24 uur per dag hulp en begeleiding.


Binding met de buren


Florence vindt het belangrijk om elk jaar iets op of rond Burendag te doen. Het is een extra mogelijkheid om aan de directe omgeving te laten zien, wat Florence kan betekenen. Zo zet Florence elke dag bewust in op binding met de buren. De meeste woonzorgcentra van Florence hebben bijvoorbeeld een restaurant waar wijkbewoners van harte welkom zijn. Er zijn ontmoetingscentra, vele dagactiviteiten en de huisverpleegkundigen van Florence staan altijd klaar om vragen te beantwoorden op het gebied van zorg, welzijn en gezondheid. Florence probeert het sociaal middelpunt te zijn in de wijken en mensen altijd een eigen keuze te bieden. Daarmee probeert Florence de zelfredzaamheid van mensen te vergroten en vereenzaming tegen te gaan.


 Over Florence


Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.


 




» Foto verslag Snuffelmarkt Florence

Geen opmerkingen:

Een reactie posten