zondag 6 september 2015

10 Sept - Senioren Beurs Haaglanden in de Grote Kerk

terug



Datum:    10 September
Activiteit:   Senioren Beurs Haaglanden
Plaats:   de Grote Kerk
Tijd:    10.00 uur – 18.00 uur
Adres:    Rond de Grote Kerk 12
Contact: info@rtrevents.nl of via tel: 070-3467217
Toegang:  Kaarten van te voren besteld gratis / De entreeprijs aan de deur is €10,-


De Senioren Beurs Haaglanden is de lifestylebeurs voor senioren in de regio Haaglanden die u niet mag missen. Op donderdag 10 september 2015 vindt de Senioren Beurs Haaglanden plaats van 10.00 tot 18.00 uur in de Grote Kerk te Den Haag.


De Senioren Beurs Haaglanden biedt een unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches. De beurs is de ideale gelegenheid om op een laagdrempelige manier informatie te vergaren.


De beurs biedt een variërend aanbod van exposanten, een doorlopend programma van informatieve workshops en presentaties en de perfecte combinatie van informatie en amusement en lifestyle. Op de Senioren Beurs is veel te doen. Parkeer een scootmobiel in, doe de gezondheidscheck en krijg advies van een diëtist, win informatie in bij de vraagbaak van ANBO Den Haag over uw pensioen, zorgverzekering en arbeidsparticipatie en nog veel meer.


Bestel nu uw gratis toegangsbewijs via www.seniorenbeurshaaglanden.nl
De entreeprijs aan de deur is €10,-


Neem voor meer informatie en de mogelijkheden om te exposeren contact op via info@rtrevents.nl of via tel: 070-3467217.


  Bestel hier uw gratis uw kaarten op seniorenbeurshaaglanden.nl



  RTR Events organiseert op donderdag 10 september de Senioren Beurs Haaglanden in de Grote Kerk in Den Haag. De Senioren Beurs Haaglanden brengt op een unieke wijze de vraag en het aanbod in de Regio Haaglanden bij elkaar. Geen statische beurs met hokjes maar open stands die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting met de bezoekers en exposanten. Bestel nu uw gratis toegangsbewijs via de website en mis het niet!

Dit jaar opent de Senioren Beurs Haaglanden haar deuren in de Grote Kerk in Den Haag. De Senioren Beurs Haaglanden is de onafhankelijke informatiebeurs die aan alle bezoekers een keur aan mogelijkheden; amusement, ontmoeting, informatie over nieuwe ontwikkelingen biedt.


Deze beurs brengt op een unieke wijze de vraag en het aanbod in de Regio Haaglanden bij elkaar op één dag, op één locatie. Een diversiteit aan bedrijven zal zich tijdens deze beurs presenteren. Naast ruim vijftig exposanten kunt u als bezoeker gratis deelnemen aan verschillende workshops en presentaties. Het volledige programma vindt u binnenkort op de website.
Om u op de hoogte te houden over het programma en eventuele wijzigingen verzoeken wij u om onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. Deze e-mail is tevens uw toegangsbewijs voor de beurs.


De Senioren Beurs Haaglanden biedt een unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches. De beurs is de ideale gelegenheid om op een laagdrempelige manier informatie te vergaren.


De beurs biedt een variërend aanbod van exposanten, een doorlopend programma van informatieve workshops en presentaties en de perfecte combinatie van informatie en amusement en lifestyle.


Op de Senioren Beurs is veel te doen. Kom langs voor de opname van ‘Debby en haar Mannen’ (Omroep West) van 10.00 tot 13.00 uur, doe de gezondheidscheck en krijg advies van een diëtist, win informatie in bij de vraagbaak van ANBO Den Haag over uw pensioen, zorgverzekering en arbeidsparticipatie en nog veel meer.


Doorlopend vindt er in de van Assendelftskapel in de Grote Kerk een doorlopend programma van workshops en presentaties plaats.


ANBO Den Haag in samenwerking met Anbo Suczes
Tijd: 11.00 uur
Door: Coby Elsendoorn
Onderwerp: Informatie over zorgverzekeringen
De presentatie geeft informatie over zorgverzekeringen. Waar moet u op letten als u over wilt stappen? Wat is een Natura polis en een Restitutie polis? Vrijwillige verhoging eigen risico, vrije keuze zorgverlener, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. Na afloop is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.


Optidee
Tijd: 13.30 uur
Onderwerp: Gezond slapen
Door: Hetty Krijnen
Een derde van ons leven brengen we in bed door. Om de volgende dag op te staan met een glimlach. Uitgerust wakker worden door beter, dieper en gezonder slapen. Een gezond en comfortabel slaapklimaat is een ‘must’. In deze presentatie krijgt u uitleg over gezond slapen doormiddel van de producten van Optidee.


Ellens & Lentze
Tijd: 14.00 uur
Onderwerp: Levenstestament
Door: Daniëlle van Iperen
Wie behartigt uw belangen als u dit zelf niet meer kunt?
Wellicht heeft u wel eens nagedacht wat er gebeurt als u een zwaar ongeluk krijgt, ernstig ziek wordt of begint te dementeren. Het kan ook zijn dat u een dagje ouder wordt. Dan neemt de kans toe dat u afhankelijk wordt van anderen voor huishoudelijk werk, verzorging of financiële zaken.
Hoe en door wie wordt uw vermogen dan goed beheerd? Wie kan dan uw wensen op medisch gebied overbrengen aan de behandelende arts? Wie kan voor u een verzorgingstehuis of zorg regelen?
Voor deze situaties kunt u een ‘levenstestament’ laten opmaken. U geeft dan volmacht aan één of meerdere personen die namens u alle administratieve handelingen verrichten die u zelf niet meer kunt doen en uw wensen op medisch gebied kenbaar maken.Wie u benoemt als vertrouwenspersoon is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bedenk of het wel verstandig is dat één persoon verantwoordelijk wordt voor uw financiën. U kunt de taken eventueel verdelen over meerdere personen. Het is ook mogelijk dat deze vertrouwenspersoon of -personen zijn/hun uitgaven moet(en) verantwoorden, bijvoorbeeld aan de notaris. Hoe ver het toezicht moet gaan, bepaalt u zelf.



ANBO Den Haag
Tijd: 15.00 uur
Door: Alex Scherpenzeel
Onderwerp: AOW en Pensioenen


De presentatie gaat over AOW en pensioenen. Wat weet u over AOW en samenwonen? U bent alleen krijgt AOW en woont met uw 45 jarige dochter samen: is er sprake van samenwonen? Hoe is uw aanvullend pensioen samengesteld. Deze en nog vele andere interessante onderwerpen komen in deze workshop ter sprake. Tevens zal een leuke informatieve quiz worden gehouden over uw kennis van AOW en Pensioenen.


 


Praktijk voor houding & beweging
Tijd: 16.00 uur
Workshop ‘Fit door goed bewegen’
Door: Cokkie van Santen
Bewegen moet maar doe het goed! En daarvoor hoef je niet naar de sportschool. Bewegen doe je namelijk de hele dag: opstaan, bukken, reiken, lopen, zittengaan, fietsen, tuinieren, boodschappen doen etc. Maar dit doen we vaak zonder erbij te denken, onbewust. In deze workshop ervaar je dat bewust bewegen prettig is en dat het je een gevoel geeft van kracht en controle. Bewust en op de juiste manier bewegen maakt je veerkrachtiger en handiger. En dat helpt bij het voorkomen van vallen en bij het behouden of vergroten van je conditie. Door goed bewegen ga je je ook makkelijker ontspannen en slaap je beter.
Oefeningen doen is heel nuttig. In de workshop maak je ook kennis met een aantal eenvoudige, praktische en effectieve oefeningen voor je rug, je schouders en nek, been- en buikspieren.



10 Sept - Senioren Beurs Haaglanden in de Grote Kerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten