dinsdag 1 september 2015

10 Okt - Familiedag Talentvol Mariahoeve

Familiedag Talentvol Mariahoeve


2talent1Alle bewoners van Mariahoeve kunnen zich aanmelden om hun talent te tonen op de familiedag van Talentvol Mariahoeve.


Zaterdag 10 oktober van 12.00 tot 20.00 uur in en om het Diamanttheater aan de Diamanthorst 183 en ook in Park De Horst.


Heeft u ook een talent? Aanmelden kan nog tot uiterlijk 8 Oktober bij het Wijkberaad Mariahoeve. Wacht niet te lang, maar meldt u zo snel mogelijk aan.


Kom je talent laten zien, of kom kijken naar talenten!


U bent ook als bezoeker of toeschouwer van harte welkom.


Bent u goed in het maken van muziek, dansen, zingen, voordragen, playbacken, acrobatiek, moppen tappen of anderszins. Meldt je dan aan voor een optreden op het podium van het Diamanttheater! Bent u goed in schilderen, knutselen, gedichten maken, dammen, potten bakken, sieraden maken, mode ontwerpen, filmen, een bepaalde sport, etc? Kom dan uw werk tentoon stellen of verzorg een workshop voor uw medewijkbewoners.


1talent8Kunt u lekker koken? Kom uw favoriete gerecht koken in de keuken van Van Harte Resto en laat de wijkbewoners op zaterdag om een uur of 19 proeven van uw talent. En misschien wilt het recept wel prijs geven? Goed in zingen, dansen, schilderen, fotograferen, een bepaalde sport, koken, of iets heel anders, laat het zien! Geef je op voor een optreden op het podium, een workshop of sportclinic. Ook kun je jouw kunsten of hobby laten zien in een mini- tentoonstelling. Onkosten worden vergoed.


Voor overleg en nadere informatie kunt u bellen


met Marjon Rijnders van KomSa, tel. 0624938529


of mailen naar het Wijkberaad Mariahoeve: info@wijkberaadmariahoeve.nl


 


 


Download het formulier om je op te geven:  Klik hierop   » Aanmeldingsformulier Talentvol_Mariahoeve_zaterdag 10 oktober_2015  (pdf file)


 


Indien het downloaden niet lukt, of u kunt geen pdf file openen, stuur ons een email en wij zoeken een oplossing voor u. 


 


 


 


Bron: Bulletin Wijkberaad Mariahoeve


Beelden talentvol Mariahoeve 2014



formulier1


 



10 Okt - Familiedag Talentvol Mariahoeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten