vrijdag 11 september 2015

20 Sept - O’g3ne live tijdens Fashionday Winkelcentrum Leidsenhage

terug



Datum: 20 september 2015
Activiteit: Fashionday  (extra catwalk)   met in de pauze     O’g3ne live
Plaats: Winkelcentrum Leidsenhage
Tijd: 13.30 uur: 1e modeshow – 14.30 uur: optreden O’G3NE – 15.15 uur: 2e modeshow
Adres: Winkelcentrum Leidsenhage
Toegang: gratis


Zowel in voor- als najaar presenteren diverse modeondernemers in Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam de nieuwste modecollecties. Op zondag 20 september wordt een extra catwalk gebouwd aan het bestaande podium in hartje Leidsenhage en zullen professionele modellen hun beste beentje voorzetten. In twee shows tonen zij het komende modebeeld. Van lingerie en nachtmode tot warme winterkleding.


LIVE  OPTREDEN O’G3NE
Tijdens de pauze kan het winkelend publiek genieten van een optreden van O’G3NE de winnaars van THE VOICE OF HOLLAND 2014.


ogene3De zussen Lisa (20), Amy (19) en Shelley (19) vertegenwoordigden Nederland bij het Junior Eurovisie Songfestival in 2007. Sinds hun deelname aan het Junior Songfestival zijn Lisa, Amy en Shelley enthousiast doorgegaan met hun ontwikkeling. Ze brachten meerdere albums uit, maakten videoclips en hebben opgetreden door heel Nederland. Ze spreken ook de stemmen in voor meerdere Disney series. Achter het merk ‘Lisa, Amy en Shelley’ staat het hechte gezin Vol, onder leiding van vader en moeder. Beide ouders zijn enorm muzikaal maar hadden nooit verwacht dat hun dochters zo succesvol zouden worden. Ze stonden op 1 in de TWIX – chart van alle Blind Auditions en werden uiteindelijk afgelopen december uitgeroepen tot winnaars van The Voice.


PROGRAMMA
13.30 uur: 1e modeshow
14.30 uur: optreden O’G3NE
15.15 uur: 2e modeshow


 


 


 




20 Sept - O’g3ne live tijdens Fashionday Winkelcentrum Leidsenhage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten