donderdag 24 september 2015

5 Okt - Webinar met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker

 


mariahoevebussemakerDatum: 5 oktober 2015
Activiteit: Webinar In gesprek met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker
Plaats: Internet
Tijd: 16:30 uur – 17.30 uur
Adres: Uw eigen computer


Toegang: Aanmelden webinar Min OCW en meer info

Een webinar is een seminar met uitsluitend online publiek. Deelnemers zien en horen alleen de presentator en niet elkaar. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen.

 


Leraren in gesprek met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker


Ben je leraar in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of het MBO? En wil je frisse ideeën opdoen om ook voor de klas het beste uit jezelf te halen? In gesprek met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker? Schrijf je dan nu gratis in voor dit webinar op maandag 5 oktober.


mariahoevedekkerDag van de Leraar
5 oktober is de Dag van de Leraar. Op die dag staan leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en het MBO centraal. Ter ere van de Dag van de Leraar organiseert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een webinar speciaal voor leraren.


Interactief
Het webinar is een online talkshow waarbij inspirerende leraren in gesprek gaan met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker over hoe zij hun beroep uitoefenen. Door je in te schrijven, kun je het webinar niet alleen online volgen, maar ook de inhoud meebepalen. Je kunt polls beantwoorden, maar ook live in de uitzending vragen stellen aan de minister, de staatssecretaris of andere docenten. Alle docenten uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en het MBO zijn welkom, dus schrijf je nu in!


 


Zodra het programma rond is, wordt dat hier bekend gemaakt.

Houd die site dus goed in de gaten voor updates.


Wat is een webinar?


Een online seminar of webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet.


Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen.


Interactieve webinars maken contact over en weer mogelijk, waardoor deelnemers door middel van vraag-en-antwoordsessies kunnen participeren.


Een webinar is een seminar met uitsluitend online publiek. Een online seminar is bijzonder geschikt om een grote groep deelnemers tegelijk te bedienen. De presentator maakt gebruik van een videocamera (of webcam) en microfoon.


Deelnemers zien en horen alleen de presentator en niet elkaar. Via een webinar kan men veel mensen op diverse plaatsen bereiken zonder dat men zich hoeft te verplaatsen. Verschillende aanbieders stellen webinars achteraf beschikbaar via video-on-demandpagina’s.



5 Okt - Webinar met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten