donderdag 25 juni 2015

» Aanvragen hulp Voedselbank (Mariahoeve)

» Aanvragen hulp Voedselbank (Mariahoeve)

Aanvragen van hulp van de Voedselbank (Mariahoeve)


Het aanvragen van hulp van de Voedselbank kan rechtstreeks of via een hulpverlenende organisatie zoals maatschappelijk werk, thuiszorg, Riagg, enzovoorts. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier en voeg de gevraagde bijlagen toe.


>> Download het aanvraagformulier (PDF, 100 kb).
>> Download het aanvraagformulier (Word, 53 kb).


Kent u iemand anders die in nood zit en de hulp van de Voedselbank goed kan gebruiken? Bel en tip ons dan!


Aanvraagformulier zenden naar:


Van Alphenstraat 63 L
2274 NC  Voorburg


Graag voldoende postzegels plakken!


-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-00-0-0-0-00-0-00-00-0-


Voor welke mensen?
Om in aanmerking te komen voor ondersteuning door de Voedselbank vragen we de mensen inzicht te geven in hun financiële situatie. Uit ervaring blijkt dat de Voedselbank vooral mensen helpt die met een minimuminkomen of minder proberen rond te komen. Het gaat om mensen die leven van een uitkering, alleenstaande moeders met opgroeiende kinderen en alleenstaande ouderen met een WAO- of bijstandsuitkering. Ook kan er sprake zijn van gemeentelijke schuldsanering.
Bij het beoordelen van de hulpaanvragen gaan we uit van het besteedbare inkomen dat mensen maandelijks overhouden voor voeding, kleding en dergelijke, dus na betaling van de vaste lasten zoals huur, gas/water/licht en verzekeringen. Regelmatig gaan we na of de mensen nog hulp van de Voedselbank nodig hebben.


Privacy
Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid waken wij voor de privacy van degenen die onze pakketten ontvangen. Hun gegevens stellen we niet aan anderen ter beschikking of ter inzage. De Voedselbank en iedereen die bij de uitdeling of toekenning van de pakketten betrokken is, houden zich hier strikt aan.
De gegevens gebruiken we uitsluitend om de continuïteit te kunnen garanderen en om vast te kunnen leggen tot wanneer hulp van de Voedselbank noodzakelijk is. Bij de verantwoording naar sponsors en andere belanghebbenden over wat we met de ingezamelde goederen doen, worden dan ook geen persoonlijke gegevens gebruikt.


Klik op de stichting voor meer informatie:


Distributiecentrum:
Van Alphenstraat 63 L
2274 NC Voorburg
M: 06-12 72 10 65


Stichting Buren:
Van Deventerlaan 40
2272 TZ Voorburg
info@stichtingburen.nl



WijkMariahoeve.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten