vrijdag 19 juni 2015

20 Juni - Comedy Show Diamant Theater - 20.00 uur




anaterugieterug
Afdrukken


Comedy Show


zaterdag  20 juni 20:00 UUR


€ 15,00 | € 7,50



Comedy Show



Drizay:

Drizay is zijn hele leven al de grappenmaker, maar pas begin 2012 is hij er echt daadwerkelijk wat mee gaan doen. Kort daarna schreef hij zich in voor verschillende talentenjachten en heeft al nogal wat prijzen binnen gesleept: Rotterdams Open Podium, Comedy Slam, Streetlife en Talentenjacht Escamp. Op dit moment tourt hij door heel het land in grote theaters met MaroComedy.

 

Lucinda:

Lucinda Sedoc is inmiddels 4 jaar bezig met comedy. Er zijn genoeg mensen die haar nog niet kennen, maar daar hoopt ze verandering in te brengen. Zij zal als de aanstormend talent zal ook aanwezig zijn voor de nodige amusement.

 

Paul Westra:

In het dagelijks leven heeft Paul een kantoorbaan. Enkele jaren geleden was Paul op zoek naar een (nieuwe) hobby. Na het volgen van diverse cabaret- en comedycursussen, is Paul tegenwoordig regelmatig te vinden in theaters en cafés. In 2012 en 2014 stond hij in de finale van het Leeuwarder Cabaret Festival. Je kunt dus wel zeggen dat de hobby aardig uit de hand is gelopen.

 

Riza:

Riza Tisserand, cabaretier, schrijver en radio deejay bij FunX. Hij schreef mee aan theater- en tv-programma’s van o.a. Guido Weijers en Javier Guzman en RTL 4’s Dit Was Het Nieuws. Hij toert heel Nederland rond met comedy collectief: Comedy Explosion. Vanavond zie je hem in het wild, ook erg leuk.

 

MC Said (WestSaid):

De MC (Master of Ceremony) voor deze avond is Said el Hassnaoui, eerder bekend als WestSaid! Said heeft ruime ervaring als MC. Hij is een vaste lid van de Comedy Explosion en winnaar van de Comedy Slam 2014. Daarnaast is hij organisator van meerdere comedy-avonden in het binnen- en buitenland. Voor meer info over Said: www.westsaid.com.

 

 

 








20 Juni - Comedy Show Diamant Theater - 20.00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten