vrijdag 19 juni 2015

26 Juni - Officiële onthulling project Hondenpoep opruimen

26 Juni - Officiële onthulling project Hondenpoep opruimen



anaterugieterug
Afdrukken

poepebak


 


Ruimt u de poep van uw hond op?


26 juni om 14.00 uur wordt door de stadsdeeldirecteur Lilianne Blankwaard en de kinderjury van de van Hoogstratenschool de officiële onthulling verricht van het tekeningenproject “Hondenpoep opruimen”


De 185 leerlingen van de van Hoogstratenschool werden door wijkbewoners begeleid in het maken van tekeningen en schilderijen over dit  onderwerp.


Door een kinderjury bestaande uit: Savenna groep 8, Joey groep 8, Ryan groep 7, Aicha Mereyem groep 6, Iselda groep 5, Diana groep 4, Tessa groep 3, Darlijn groep 2, Nout groep 1 en Beza groep 1, werden de 10 mooiste geselecteerd.


De gekozen tekeningen werden gemaakt door de kinderkunstenaars:


Eleni groep 1A
Tristan groep 1B
Bart groep 2
Bojana groep 2
Tessa groep 3
Diana groep 4
Paulina groep 5
Kacper groep 6A
Sophie groep 7
Linsey groep 8


Van de 10 mooiste tekeningen, sprak het werk van Pauline uit groep 5, de stadsdeeldirecteur het meeste aan. Haar tekening zal gebruikt worden voor de officiële onthulling op 26 juni, om 14.00 uur. De bak met deze prachtige tekening, zal bij het Haagse Bos komen te staan, ter hoogte van Bezuidenhoutseweg 273 tegenover hoofdkantoor van Total.


Initiatiefneemster van dit project Rinke de Fouw zorgt voor de technische afhandeling en het plaatsen van de tekeningen op bakken.


Na de onthulling gaat mevr. Blankenwaard in gesprek met de kinderen. Daarna lopen de kinderen in optocht terug naar de school aangevoerd door een trom. Op school wordt gezorgd voor een drankje en hapje.


 fouw


poepebak2


 


poepebak3


 



 



WijkMariahoeve.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten