donderdag 25 juni 2015

21 / 22 Aug - Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

21 / 22 Aug - Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen

abfajaDe 36e editie van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen


Er worden twee vuurwerkshows afgestoken rond de klok van 21.45 uur en om 22.30 uur.


Het bestuur van Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft aangekondigd dat dit jaar het vuurwerk gegarandeerd doorgaat, ook bij slecht weer.


Ook wordt er tijdens deze editie meer vuurwerk de lucht ingeschoten en komen er meer side events en muzikale optredens op de boulevard en het Kurhausplein. BKS Parking is de nieuwe hoofdsponsor van het bekendste vuurwerkfestival van Europa. BKS Parking exploiteert en beheert meerdere grote parkeergarages op Scheveningen waaronder de Parkings Kurhaus, Nieuwe Parklaan en Scheveningen Bad, alsmede de parkeerterreinen Noordelijk Havenhoofd en Zwarte Pad. Spectaculair


‘Dit jaar belooft het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen weer een spectaculair evenement te worden met vier avonden vol schitterend vuurwerk en muzikale optredens op verschillende podia. We zijn erg blij dat we in BKS Parking dit jaar een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden,’ aldus Bjorn van Dijl, voorzitter van Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.


 


 


 


 


 



 



WijkMariahoeve.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten