vrijdag 17 juni 2016

21 Jun - Vitaliteitsmarkt in het Haagse PopUp Park - Beatrixkwartier

Vitaliteitsmarkt in het Haagse PopUp Park


vitaliteitsmarkt oktip popup park haagse hout


Iedereen is tussen 11.00 uur en 16.30 uur van harte welkom bij onze PopUp Markt midden in het Beatrixkwartier. Lekkere hapjes bij een van de foodtrucks, lifestyle coaches, biologische- en streekproducten en aandacht voor bewegen.


Op 21 juni 2016 wordt door MN en de Green Business Club Beatrixkwartier de eerste Vitaliteitsmarkt georganiseerd in het Haagse PopUp Park, gelegen in het Beatrixkwartier.


Adres:    9999linkPrinses Beatrixlaan  Haagse Hout


Tijd: 11.00 uur – 16.30 uur


Samen met allerlei leuke activiteiten voor de kleintjes is dit een evenement voor iedereen in het Beatrixkwartier.


Voor meer informatie kun je mailen naar manja@greenbusinessclub.nl


Tot 21 juni op de Vitaltiteitsmarkt!


Bereikbaar met Tram 2 en 6 – Halte Ternoot en Halte Juliana van Stolberglaan west of  Randstadrail – Halte Prinses Beatrixlaan of Buslijn 45 en 46 – Halte Prinses Marijkestraat



Pop Up Park  Prinses Beatrixlaan Haagse Hout


Pal voor de halte van de Randstadrail aan de Prinses Beatrixlaan lag al jaren een braakliggend terrein. In samen werking met stadsdeel Haagse Hout en de bewoners van Bezuidenhout is eind 2014 begonnen met de realisatie van een tijdelijk park op deze locatie.


Stichting Green Business Club


De Stichting Green Business Club Beatrixkwartier (GBC Beatrixkwartier) is een initiatief van een aantal bedrijven en de Gemeente Den Haag. Partners van GBC Beatrixkwartier, inclusief de gemeente, hebben een samenwerking voor ogen die gericht is op een integrale en lange termijn aanpak van het gebied als geheel. De bedrijven zetten zich in voor een duurzame ontwikkeling van het gebied. Waar mogelijk trekken de partners gezamenlijk op om duurzame projecten te realiseren. De samenwerking kan partners bovendien versterken in het bereiken van de eigen doelstellingen op het gebied van duurzaam ondernemen.


Onder duurzaamheid wordt een stedenbouwkundige of milieutechnische invulling verstaan, maar ook projecten gericht op het welzijn en de behoeftes van de bezoekers en bewoners van het gebied.  Dit verlevendigen van de kantorenlocatie is een belangrijke doelstelling van GBC Beatrixkwartier. Het Pop Up Park is hier een voorbeeld van.


Eind 2015 zijn er vijf partijen in het gebied die samen de founding partners vormen van GBC Beatrixkwartier. Een viertal andere bedrijven zijn enthousiast en betrokken bij de projecten. Naast BAM, Bouwinvest, MN, Post NL en de gemeente zijn ook de bewoners van het naastgelegen Bezuidenhout Midden en West nauw betrokken bij het initiatief. Op 11 december 2014 vindt de officiele lancering plaats. Wethouder Ingrid van Engelshoven ondertekent samen met eerdere genoemde partijen een intentieverklaring.


In het kader van duurzaamheid en efficientie wordt besloten de slapende Stichting Gebiedsmanagement Beatrixkwartier te hernoemen naar Stichting Green Business Club Beatrixkwartier. Begin januari 2015 vindt ook de overdracht plaats van GBC Nederland aan de door de partners aangewezen programmamanager Manja Meuleman. Zij bewaakt de voortgang van de lopende projecten en houdt zich bezig met het werven van nieuwe partners in het gebied. Meer informatie is te vinden bij projecten.


MN


MN werkt aan de financiële toekomstvoorziening van bijna 2 miljoen mensen. Dat doen we door de uitvoering van pensioen- en sociale regelingen en verzekeringen voor onze opdrachtgevers. Naast het uitvoeren van deze taken adviseren wij onze opdrachtgevers. Hierbij streven wij zowel naar financieel als maatschappelijk rendement en langetermijnwaardecreatie voor onze stakeholders. Efficiënt, met aandacht voor mens en omgeving, beheren wij ruim 114 miljard euro.


Hoe werkt MN


Een duurzame uitvoering van de regelingen geven wij vorm door transparante, eerlijke, klant georiënteerde en duurzame producten voor de deelnemers te ontwikkelen en uit te voeren. Verantwoord beleggen is zó beleggen dat het vermogen én goed rendeert én bijdraagt aan mens en milieu. Onze visie op een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering is dat we de eisen die wij aan anderen stellen ook aan ons zelf opleggen: een transparante governance, een goed personeelsbeleid, een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk en een duurzaam inkoopbeleid. Zo vervult MN op verantwoorde wijze een spilfunctie in de waardeketen; van het maken van pensioenafspraken tot het doen van uitkeringen.


 


 


 


 


Heeft u een activiteit, suggestie of idee, mail ons:oktip Haagse houtoktipNL@ gmail.com


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


oktip oke tip tip
Wij maken deel van de webring: oktip Haagse hout www.wijkmariahoeve.nloktip Haagse hout Facebook Agenda Mariahoeveoktip Haagse hout Facebook wijkmariahoeve oktip Haagse hout Facebook Oktipoktip Haagse hout Facebook Haagse Hout Uitburooktip Haagse hout Twitter Wijkmariahoeveoktip Haagse hout Twitter Den Haag Westoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter @Sakoppieoktip Haagse hout Twitter Mariahoeve Tip oktip Haagse hout Twitter Uitburo Haagse Houtoktip Haagse hout Livejournal oktip Haagse hout Google+oktip Haagse hout Google+1oktip Haagse hout Google+2oktip Haagse hout Blogspotoktip Haagse hout Oktip1.wordpressoktip Haagse hout Tumblr Mariahoeveoktip Haagse houtTumblr Oktip Den Haagoktip Haagse hout Mariahoevedenhaag.wordpressoktip Haagse hout Flipboard Haagse Hout Oktip.nl oktip Haagse hout Flipboard Ok tipoktip Haagse hout Flipboard Mariahoeve oktipoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Uitburo oktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (fr) Haagse Hout Den Haag oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Het Haagse Houtoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Bezuidenhout oktip Haagse hout Pin Bord (nl) Leidschendam-Voorburgoktip Haagse hout Pin Bord (nl) Marlotoktip Haagse hout Linkedinoktip Haagse hout Haagse Houtoktip Haagse hout www.Mariahoeve.NUoktip Haagse hout www.Mariahoeve.ORGoktip Haagse hout www.wojo.nloktip Haagse hout Digitale Muurkrant – nowakti.nloktip Haagse houtLinken verzameling Digitaal Den Haagoktip Haagse hout Oktip Den Haag


 


 



21 Jun - Vitaliteitsmarkt in het Haagse PopUp Park - Beatrixkwartier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten