donderdag 30 juni 2016

3 Jul - Den Haag Urban Trail – uniek hardloopevenement

Eerste editie van de NN Den Haag Urban Trail – 3 Juli


oktip mariahoeve urban trail 1De NN Den Haag Urban Trail is een uniek hardloopevenement, waar deelnemers 10 kilometer mogen hardlopen op locaties die normaal gesproken niet toegankelijk zijn zoals de Koninklijke Schouwburg en het Binnenhof. Cultuur en sport worden zo aan elkaar verbonden. Deelnemers zullen de ‘schoonheid’ van Den Haag op een andere en vooral bijzondere manier ontdekken


Op het Spuiplein vind je verzorging, het ontbijt, het wedstrijdsecretariaat en tassenafgifte.


linkieInschrijven –  http://www.urbantrail-denhaag.nl/lopers – inschrijving is open t/m zondag 3 juli


Om je in alle comfort door de straatjes, op trapjes en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in 5 startwaves starten met telkens een pauze.


08.00 – 10.30 uur  – Ophalen startnummers (wedstrijdsecretariaat)     Spuiplein


Startwave 1        09.30 uur –  Kalvermarkt
Startwave 2       09.50 uur – Kalvermarkt
Startwave 3       10.10 uur – Kalvermarkt 
Startwave 4        10.30 uur – Kalvermarkt 
Startwave 5       10.50 uur – Kalvermarkt 
Aanvang ontbijt  10.00 uur – Spuiplein


Finish laatste loper om +/- 13.00 uur – Spuiplein


Parcours: Start/Finish: Spuiplein, Q-Park Grote Markt, Chinese Poort,  Theater aan het Spui, Bierkade, Het Heilige Geest Hofje, Café de Boterwaag, Het Nutshuis, Grote Kerk, Haagse Bluf, Passage, Museum de Gevangenpoort, De Paleistuin, Stadsrijschool, Franse Tuin Raad van State, Binnenhof, Het Plein, Koninklijke Schouwburg, Muzenplein trapje


Vanaf 08.00 uur kun jij jouw startnummer ophalen bij het wedstrijdsecretariaat op het Spuiplein. In de week van het evenement ontvangen alle ingeschreven deelnemers per mail de indeling van de startwaves. Houd deze mail bij de hand (uitgeprint of op jouw smartphone) bij het ophalen van jouw startnummer. Je mag altijd in een latere wave starten om samen met een vriend of vriendin te lopen. Dit hoef je niet vooraf bij het wedstrijdsecretariaat te wijzigen.


Er is geen kleedgelegenheid op het Spuiplein. Er is wel een gratis tassenafgifte voor deelnemers.


De minimumleeftijd voor deelname aan de Den Haag Urban Trail is 12 jaar.


Alle finishers ontvangen na de finish een unieke medaille.


Den Haag is de enige Nederlandse stad aan zee, koninklijke residentie en stad waar dagelijks gewerkt wordt aan een betere wereld. Het is een stad vol contrasten: Stad van vrede en recht. Van stad en strand. Van sport en cultuur. Van nieuwe stijlen en oude meesters. Van winkels en paleizen. Van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Van Hagenaars en Hagenezen.


 


Bron:  linkiewww.urbantrail-denhaag.nl


 


 



3 Jul - Den Haag Urban Trail – uniek hardloopevenement

Geen opmerkingen:

Een reactie posten