zondag 26 juli 2015

» Repareer Café gaat door op nieuwe locatie

Het Repareer Café Mariahoeve heeft een nieuwe locatie in deze Haagse wijk gevonden.  Voortaan bent u welkom bij Florence Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115 in Den Haag.


Waar zit het Repareer Café?


Het Repareer Café bevindt zich in de kelder van dit gebouw. Als u via de hoofdingang naar binnen komt links de gang in en volg de bewegwijzering, of vraag het aan de receptioniste.


 Wij zijn als van ouds elke laatste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 14.00 uur.


We zitten zoals altijd weer voor u klaar. Komt u ons opzoeken op onze nieuwe plek?


Het doel van het Repareer-cafe is het weer bruikbaar maken van voorwerpen of apparaten die eigenlijk gewoon wat aandacht (en mogelijk een schroevedraaier of een lapje) nodig hebben. Wij zetten, geheel gratis en voor niets, onze technische kennis en vaardigheden  in om uw meegebrachte spullen te repareren!


U kunt bij ons terecht voor:
–    elektronische en mechanische apparatuur
–    fietsen


Als u zelf ervaring heeft met het repareren van prima spullen die gewoon nog wat waardering nodig hebben, en er iets voor voelt om eens uw tijd te doneren, bent u meer dan welkom om eens een keer samen met ons team een middagje te komen werken! Ook als u niets te repareren heeft, bent u meer dan welkom om gewoon even de sfeer te komen proeven en kennis te maken onder het genot van een bakje koffie of thee!


Het Repareer-cafe is elke laatste zaterdag van de maand geopend.


Locatie: Hofzichtlaan 115
Aanvang: 10:00 tot 14:00


Voor meer informatie mail naar: willemsterk@yahoo.com



» Repareer Café gaat door op nieuwe locatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten